注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

譞湉||snoopysunyの博客

譞——智慧者也 湉——静汨者也 仁爱 爱人 君子务本 本立而道生

 
 
 

日志

 
 
关于我

双生花词题 花影怜 寒潭映 木石前盟情双生 鹤吟幽 羌笛和 琴瑟旧誓命终连 笑谈词穷古痴今狂终成空 刀钝刃乏恩断义绝梦方破 路荒遗滩饱览足迹没人懂 多年望眼欲穿过红尘滚滚我没看透 词嘲墨尽千情万怨英杰愁 曲终人散发花鬓白红颜殁 烛残未觉与日争辉徒消瘦当泪干血隐狂 你是江南的雨燕,未留秦淮,憾驻直隶。你驺寻可憩息的瓦檐,却叹漠南的尘卷木枯.凄楚之境,滴水如清泪化入存寄江南的悠幽旧意,怎能不伤怀

网易考拉推荐

英国伦敦的萧泰斯旗舰店  

2011-11-02 04:28:09|  分类: 譞湉室内设计 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |


patricia urquiola: scholtes showroom london
英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
'scholtès london store' by patricia urquiola 
image © designboom


designboom attended the unveiling of the scholtès flagship store in london, a collaboration between the high end italian appliance company and milan-based designer and architect patricia urquiola. although the first of its kind, the concept of the store is meant to transcend the building and location, and be recreated in various cities around the world. the 60 cm x 60 cm x 60 cm cube, around which the company creates its products, was the starting point for the project. the form was then deconstructed and repositioned in various ways to show its flexibility and versatility. it is a structure within a structure, boxes within the box of the building, therefore applicable in any space in which it might later be applied to. 
 
the materials of the frame are left exposed, allowing the visitors to sense the original skin of the space. placed within it are copper, laminate, stainless steel and glass. the combination of surfaces and textures are meant to be an ironic mix of standard and luxurious finishes, reflecting the idea of the professional high end appliances being used in a residential setting. the copper accents are based on copper pots used in traditional cooking.  however, copper sheets were too light and too orange for the space, therefore each piece was oxidized by hand to give the plates a unique finish while darkening it. 
 
the store is separated into three different areas, the reception, the showroom and a demonstration area downstairs. the basement level is a modular space where the tables come apart and reconfigure depending on the desired use. cooking classes, conferences and dinners can all be accomodated in the private, yet open setting. 

英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客

view from entrance 
image © designboom


英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
combination of copper, wood laminate, stainless steel and glass surfaces
image © designboom


英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
deconstruction and recomposition of standard boxes 
image © designboom


英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
oxidized hand brushed copper 
image © designboom


英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
view from back 
image © designboom


英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
reception and meeting area 
image © designboom


英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
stair area 
image © designboom


英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
modular downstairs area 
image courtesy of sholtès
  [Search:DCION]
英国伦敦的萧泰斯旗舰店 - snoopysuny - snoopysuny的博客
patricia urquiola in completed space 

  评论这张
 
阅读(34)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017